Diari Més

Veïnal

L'AV Horts de Miró lamenta que no se'ls hagi informat de l'acte del final del Ramadà a Abat Oliba

L’associació de veïns reusenca assegura que es va assabentar de l’esdeveniment a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials

Menús servits al centre de culte per a persones sense recursos.

La plaça de l'Abat Oliba acollirà l'acte que trenca el dejuni del RamadàCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Veïns Horts de Miró es mostra decebuda amb l’Ajuntament per no haver-los informat de l’acte que trenca el desdejuni del Ramadà, el qual tindrà lloc demà dijous 15 de juny a la plaça Abat Oliba. L’associació assegura que es va assabentar de l’existència de l’esdeveniment a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials, per la qual cosa va decidir reunir-se amb la regidoria de Benestar Social i de Participació, Ciutadania i Transparència, que dónen suport a l’acte.

En la reunió amb les regidories l’associació veïnal va preguntar perquè no se’ls havia informat d’aquest acte, ja que considera que «seria convenient citar a l’associació per donar el punt de vista de qualsevol acte que es realitzi per tal que es faci de manera més cívica i participativa al barri».

Les regidories van explicar a l’AV Horts de Miró que l’Associació Cultural dels Musulmans de Reus i la comarca «vol ensenyar la seva cultura». En base a aquest argument, l’associació exposa que «no entenem la manera de procedir sense comptar amb nosaltres». L’associació veïnal reusenca exposa que, tot i que les regidories s’han adonat del seu error de comunicació, han decidit que es continuï celebrant l’acte, motiu pel qual mostren el seu descontent.

tracking