Diari Més

La plaça Mercadal s'omplirà de vermut dissabte amb la 6a Vermutada de Reus

L'acte començarà a les 12 hores i està previst que s'allargui fins les 14 hores

La imatge del cartell de la vermutada, 'Thinking about Gaudí', és obra de l'artista Xano Armenter.

La plaça Mercadal s'omplirà de vermut dissabte amb la 6a Vermutada de ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sisena edició de La Vermutada de Reus arribarà a la plaça del Mercadal el dissabte 17 de juny, organitzada pels Amics del Vermut de Reus i comarca, amb el patrocini de Vermuts Miró, el suport de la Cambra de Comerç i de l’Agència Reus Promoció, i la col·laboració d’Olives la Masrojana i Patates Piqué. La Vermutada és un acte festiu que té com a objectiu la promoció d’aquest producte singular de la ciutat. A la passada edició, es van servir prop de 4.000 vermuts entre els assistents.

L’acte començarà a les 12 hores i està previst que duri fins a les 14 hores. En el decurs de la vermutada es comptarà amb animació musical, que anirà a càrrec del grup Bandsonats de Reus (12 hores) i del grup de batucada Batukats del Bolet (13 hores).

La imatge del cartell de la vermutada 2017, 'Thinking about Gaudí', és obra de l’artista Xano Armenter, i va ser la guanyadora del primer certamen organitzat pel Gremi de Galeries d’Art de Catalunya i Vermut Miró per escollir l’obra d’art que il·lustraria l’etiqueta de la botella Vermut Miró&Art.

Vermuter de l’any

En el decurs de La Vermutada, els Amics del Vermut de Reus i comarca lliuraran la distinció al Vermuter de l’Any, que vol servir per reconèixer la dedicació i prescripció d’aquelles persones que s’han distingit a l’hora de posar en valor l’essència de l'aperitiu reusenc. En aquesta ocasió, el guardonat serà el radiofonista Jordi Margarit (Rubí, 1954), actualment director adjunt de Rac 1 i que acredita una llarga trajectòria a diverses emissores del país. De fet la distinció vol posar en valor l’interès que sempre ha demostrat Margarit a l’hora de parlar, en els seus programes, del Vermut.

Vermut 'Vuit Copes'

Per segon any consecutiu, Vermuts Miró aprofitarà la Vermutada del proper dissabte per presentar un nou etiquetatge del vermut formulat amb avellana que es va donar a conèixer l’any passat. Si en aquella ocasió es va dedicar a la memòria del reusenc de la força descomunal, el Joan Besora conegut popularment com el Xola, enguany el producte es presenta com el Vermut Vuit Copes, en homenatge a l’equip d’hoquei del Reus Deportiu que aquesta temporada ha aconseguit el seu vuitè ceptre europeu.

El nou vermut es presentarà en un envàs de 187 ml. i es posarà a la venda el mateix dissabte a un preu de 2 euros l’ampolla. Vermuts Miró destinarà íntegrament l’import de la venda del producte a la Fundació Mossèn Frederic Bara de Reus que, des de fa més de 30 anys, té per objectiu realitzar una acció compensadora i preventiva amb la infància, acollint i atenent preferentment, mitjançant activitats educatives de temps de lleure, a aquells nens i nenes que per diferents motius es troben amb necessitats econòmiques, socials o familiars especials.

La presentació del Vermut Vuit Copes es realitzarà dissabte a La Vermutada, i hi prendran part els tres roig-i-negres Joan Sabater, Jordi Garcia i Raúl Marín.

tracking