Diari Més

Promoció

El Gaudí Centre, el Pere Mata i la Casa Navàs amplien l'horari a l'estiu

La campanya ‘Reus, delícies d’estiu’ neix basada en patrimoni, vermut i compres per atraure turisme

La regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, mostra l'aspecte de la nova iniciativa.

El Gaudí Centre, el Pere Mata i la Casa Navàs amplien l'horari a l'estiuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El patrimoni cultural reusenc ampliarà horaris durant els mesos de calor per obrir-se al turisme en el marc de la campanya Reus, delícies d’estiu, que Reus promoció impulsa per allargar l’estada dels visitants al municipi. Així, el Pavelló dels Distingits del Pere Mata obrirà diumenges i festius de dotze a dues del migdia, el Gaudí Centre no tancarà al migdia i guanya hores i la Casa Navàs oferirà visites els dimarts, dijous i dissabtes en tres franges diferents.

La cultura, amb tot, no és l’únic eix d’una campanya que vol potenciar tres conceptes: modernisme, vermut i compres. Adreçada al turisme internacional i bàsicament al francès i al rus, però també al de la Conca de l’Ebre i al català, la proposta ha editat un nou plànol turístic «més clar i entenedor» i inaugura punts d’informació per atendre dubtes i aportar informació sobre el municipi. El plànol incorpora horaris de visita i imatges dels llocs a visitar, una explicació detallada de com arribara al Pere Mata i les principals rutes turístiques, la del modernisme, la de Gaudí i Reus i la del vermut. Reus, delícies d’estiu vol «captar l’atenció dels visitants per donar a conèixer la proposta de visita turística, tranquil·la i de qualitat», i transmetre que Reus és especial perquè «ens ofereix un dia tranquil, lluny de les masses, sense estridències i amb una oferta mimada i pensada per fer sentir especial el turista». Per això, ha traduït l’eslògan Reus, delícies d’estiu. Vine, tasta-les al castellà i l’anglès.

En els últims mesos, Reus Promoció han intensificat les relacions amb els touroperadors, agències receptives i principals allotjaments i oficines prescriptors de la Costa Daurada. Per altra banda, en el marc de l’Aliança turística amb Cambrils, Salou, Vila-seca, La Pineda Platja i Port Aventura, durant el maig i el juny s’han dut a terme dues accions de carrer a Santander i Sant Sebastià, adreçades a públic final. Amb l’objectiu de fomentar el moviment dels turistes entre els municipis de l’aliança, també s’ha redissenyat una nova guia de rutes que es podrà trobar a totes les oficines de turisme de totes les poblacions que s’hi troben incloses.

Pel que fa estrictament al patrimoni, i a banda del Gaudí Centre, el Pavelló dels Distingits i la Casa Navàs, també l’església de la Prioral tindrà un horari especial de juny a setembre, quan serà accessible de dilluns a dissabte entre dos quarts d’onze del matí i una del migdia i de dos quarts de cinc a vuit de la tarda.

Informadors al carrer

Reus oferirà enguany un servei d’informadors turístics al carrer, vigent fins el 30 de setembre de deu del matí a cinc de la tarda els dies no festius. Per realitzar-lo s’ha incorporat personal especialitzat en el tracte directe amb el client rus, i la seva principal funció serà ajudar els turistes que visiten la ciutat amb traducció, informació i acompanyament en general. D’altra banda, el servei de City Cash –el Tax Free– incorporarà igualment una persona de reforç aquest estiu.

Nou punt d’atenció a la Prim

A més dels punts habituals, que es mantenen, com a novetat s’obre un punt d’informació de la plaça Prim amb l’objectiu de reforçar l’atenció al visitant al de cap de setmana a nivell d’informació turística i d’activitats de la Capital de la Cultura Catalana. Els horaris d’aquest punt seran fins el 30 de setembre els divendres de cinc a vuit de la tarda i els dissabtes d’onze a una del migdia i de cinc a vuit de la tarda.

Més enllà del patrimoni i de les visites més comuns, des de l’Agència de Promoció de ciutat s’ha facilitat la creació de noves rutes turístiques organitzades per empreses de la ciutat.

tracking