Diari Més

Municipal

L'Ajuntament explica les obres de Mas Mainer als veïns del barri Niloga

La trobada ha servit per explicar als veïns els detalls dels treballs amb l'objectiu de minimitzar les molèsties que els puguin causar

Imatge de la reunió mantinguda entre l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, el regidor d'urbanisme, Marc Arza i els veïns del barri Niloga.

L'Ajuntament explica les obres de Mas Mainer als veïns del barri NilogaAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor d’Urbanisme, Marc Arza, es van reunir ahir dimarts amb els veïns del barri Niloga per informar-los del projecte i l’estat de les obres del Pla de millora Urbana anomenat Mas Mainer. Amb aquesta trobada l’Ajuntament ha volgut donar els detalls als veïns de les actuacions que s’estan realitzant i es realitzaran en els propers mesos per tal de minimitzar les molèsties que els puguin causar.

El pla es desenvolupa sobre més de 18.000 metres de sòl urbà, en una finca que limita amb la via del tren, l’escola Joan Rebull, l’avinguda de l’Onze de setembre i l’avinguda General Moragues. Les obres preveuen la millora de la mobilitat per les avingudes, així com l’ampliació dels espais verds d’ús públic. També es concentra la futura activitat comercial en una parcel·la independent, que es preveu construir amb caràcter immediat. El pla preveu també l’ús residencial, que es construirà de manera en un futur, d’acord al creixement de la demanda.

tracking