Diari Més

Tradicions

Campanya de micromecenatge per sufragar la recuperació del Ball de Marcos Vicente

El projecte, de l’Escola La Vitxeta i l’Escola-Institut el Pi del Burgar, es presentarà durant la festa major petita de Sant Pere

Imatge del merxantatge que es pot aconseguir col·laborant amb la campanya.

Campanya de micromecenatge per sufragar la recuperació del Ball de Marcos VicenteDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les escoles de La Vitxeta i Pi del Burgar han posat en marxa la campanya de micromecenatge, que ja estava anunciava, amb l'objectiu de finançar el cost del vestuari i les espases dels balladors del Ball de Marcos Vicente. Aquest és un ball parlat que ara es vol recuperari que es presentarà el 21 de juny al jardí dela Casa Rulli es tornarà a representar el 27, dins el marc de la festa major petita de Sant Pere.

La campanya de micromecenatge s'ha engegat a la plataformaTotsumai l'objectiu que s'han marcat els responsables de la recuperació del ball és assolir la xifra dels 3.000 euros.

Qualsevol aportació econòmica que es faci a través de Totsuma, que van desdels 6 fins els 100€, rebrà un element del ball, ja sigui una samarreta, gorra, 'tote bag' o vi del ball. La captació d'aportacions es mantindrà oberta fins al pròxim 22 de juny. A hores d'ara, la campanya ja ha complert gairebé el 20% de l'objectiu previst.

tracking