Diari Més

Habitatge

Adif subhasta un pis a Reus de quatre habitacions per 35.000 euros

L’habitatge, situat a la plaça de l’Estació número 3, compta amb 60,8 metres quadrats

El pis està situat a la zona de la plaça de l'Estació.

Adif subhasta un pis a Reus de tres habitacions per 35.000 eurosGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Adif ha tret a subhasta pública tres habitatges de la seva propietat a Catalunya, un d’ells situat a Reus. Es tracta d’un pis ubicat a la plaça de l’Estació número 3 que compta amb una superfície útil de 60,8 metres quadrats distribuïts en quatre dormitoris, un menjador, una cuina i un bany per un preu de 35.000 euros. Els altres dos pisos a la venda se situen a Montcada i Reixac i Portbou.

A les subhastes publiques hi poden optar empreses i particulars a través de la presentació de les ofertes, el termini del qual finalitza el proper 21 de juny, acompanyades de la documentació requerida i de la fiança establerta a les bases. Aquest concurs s’inscriu en el pla de racionalització d’actius que està realitzant Adif amb l’objectiu de millorar l’eficiència en la gestió d’aquests actius, generar ingressos i reduir costos.

Com participar a les subhastes

Les subhastes realitzades per Adif s’anuncien a la seva pàgina web, on es poden consultar els immobles que estan a la venta en cada moment. Els habitatges també es poden visitar durant el termini de presentació d’ofertes.

Les ofertes han de realitzar-se per escrit en un sobre tancat juntament amb la fotocòpia del DNI, declaració firmada que es compleixen els requisits legals, proposició econòmica i fiança mitjançant un xec nominatiu o aval bancari.

Un cop acabat el termini de presentació es realitzarà una apertura pública on es donaran a conèixer totes les ofertes rebudes. L’adjudicació recaurà sobre la major oferta econòmica.

tracking