Diari Més

Successos

Desarticulen a Reus una xarxa d'explotació sexual de dones xineses

S’han detingut cinc persones: dues per delictes relatius a la prostitució i tres per situació documental irregular

Els presumptes autors van introduir a la víctima a la força en un vehicle, va ser emmordassada, lligada amb brides i cinta adhesiva.

Cinc detinguts per segrestar i pegar a un home de 78 anysCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional i la Guàrdia Urbana han desmantellat un pis a Reus on tres dones d’origen asiàtic eren explotades sexualment. El prostíbul, regentat per una dona xinesa i un ciutadà bolivià, oferia els seus serveis en pàgines webs especialitzades i a través d’anuncis en premsa escrita. En total s’han detingut cinc persones: dues per delictes relatius a la prostitució i tres per situació documental irregular.

L’operació policial conjunta va permetre localitzar un pis utilitzat com a prostíbul a Reus. Els seus dos responsables oferien els serveis a Internet o mitjançant anuncis a la premsa escrita, on facilitaven un telèfon de contacte pels potencials clients.

Els principals autors dels delictes relatius a la prostitució van ser investigats com a possibles autors de blanqueig de capitals, ja que es va comprovar que havien realitzat una transacció de compra d’un bar de la ciutat.

Els dos detinguts com a presumptes autors de delictes relatius a la prostitució van passar a disposició judicial i se’ls va decretar llibertat amb càrrecs a l’espera de judici.

tracking