Diari Més

Societat

Reus homenatja l'home i la dona més grans del municipi a la Festa de la Gent Gran

Es tracta de Salvadó Escuté i Rita Piqué, de 100 i 101 anys respectivament

Imatge de l'acte d'homenatge a l'home i la dona més grans de la ciutat.

Reus homenatja l'home i la dona més grans del municipi a la Festa de la Gent GranAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els reusencs Salvadó Escuté, que el novembre passat va fer 100 anys, i Rita Piqué, que a l’agost en va fer 101, són l’home i la dona més grans de Reus. L’Ajuntament els va homenatjar ahir dimecres en el marc de la Festa de la Gent Gran, organitzada per la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència.

L’acte, celebrat a la Sala Santa Llúcia, ha comptat amb la presència de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores; i Francesc Tarragona, director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat al Camp de Tarragona. L’esdeveniment es va completar amb un concert de les corals Cor Alegria i Espai “la Caixa”, i una xerrada, a càrrec de la Dra. Ester Martínez, sobre Gent gran, gent activa.

La programació de la festa gira enguany a l’entorn de la gent gran activa com a tema central. Es dóna continuïtat així al fil argumental que s’ha portat a debat dels consells municipals d’Infants i de Joves, i que la regidoria promou als casals municipals per tal de fomenta l’envelliment actiu de la població.

tracking