Diari Més

Medi Ambient

Reus promou el reciclatge de vidre amb la campanya 'I tu, per què recicles?'

Amb el nom de #JOVERD, dissabte a la tarda s'organitzarà a la plaça Prim una jornada festiva

Imatge de la Plaça Enric Yzaguirre durant el taller de reciclatge.

Reus es tenyeix de groc pel reciclatgeReusRecicla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya de Reus 'I tu, per què recicles?', orientada a sensibilitzar la ciutadania per fomentar i millorar la recollida selectiva a la ciutat, organitza aquest dissabte 3 de juny a la tarda (18:00 a 21:00 h), a la plaça Prim, una nova jornada festiva per promoure el reciclatge, en aquesta ocasió de vidre, amb el lema #JOVERD. Amb els ingressos de l’increment de recollida selectiva de vidre es finançaran projectes socials per l’aprofitament alimentari i la lluita contra la pobresa.

A més d'aquest acte final de dissabte, el consistori reusenc promou la conscienciació entre la ciutadania de la necessitat d'incrementar i realitzar correctament el reciclatge de vidre durant tota aquesta setmana amb diferents activitats.

L’objectiu global de la campanya, que ha inclòs el #JOGROC, el #JOBLAU i el #JOMARRO, és assolir un índex de recollida selectiva de prop del 22% (actualment la xifra és del 19,8%) pel que fa a la suma de les quatre fraccions que es recullen al carrer. Per aquest motiu es pretén mobilitzar la ciutadania fent-la conscient que la seva col·laboració en la recollida selectiva i el consegüent creixement en els índexs de recollida suposaran la disponibilitat dels recursos econòmics generats per a projectes socials i culturals. Es tracta de generar, a més del benefici inherent pel medi ambient, un benefici per al conjunt de la societat.

tracking