Diari Més

L'Escola Font del Lleó de Reus amplia metres i guanyarà una nova unitat

Les instal·lacions del centre d’educació especial adequaran a l’estiu la sisena aula per al 2017-2018

Una imatge de la façana de l'equipament, al carrer Figueres.

L'Escola Font del Lleó de Reus amplia metres i guanyarà una nova unitatOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre d’Educació Especial (CEE) Font del Lleó incorporarà, de cara al proper curs 2017-2018, una unitat més, una nova aula totalment equipada que servirà per continuar ampliant la capacitat del centre on en aquest moment estudien ja una desena d’alumnes. El projecte plantejat per Ensenyament, de fet, en contempla la creació de dues amb una inversió de més de 100.000 euros, tot i que la voluntat inicial passa per materialitzar-ne la primera immediatament, aprofitant les vacances d’estiu, i condicionar-ne l’altra a la demanda que registri l’escola i al nombre d’estudiants que aquesta aculli a partir del setembre.

Inclòs dins les instal·lacions de l’Escola Ciutat de Reus, el CEE Font del Lleó va obrir portes l’any 2014 amb tres aules que donaven resposta a la necessitat de places tant a Reus com als municipis de l’entorn, i que els altres dos centres amb activitat a la ciutat no podien atendre. A partir de llavors i gradualment, l’escola ha guanyat cada curs una aula addicional. L’edifici disposa encara d’espai per a adequar-ne entre una i dues més un cop les ja projectades siguin una realitat.

A més de la unitat que ara hi ha previst obrir i de la que queda pendent, el projecte per al CEE Font del Lleó presenta també un magatzem, una zona de taller i una sala polivalent. Aquesta última aniria destinada a l’ús per part de l’equip d’assessorament i orientació psicopedagògica dels serveis territorials d’Ensenyament. I projecta un doble accés per tal que els alumnes de l’Escola Ciutat de Reus i els del Centre d’Educació Especial Font del Lleó puguin entrar a les aules per portes independents.

Denominació específica

Fins el curs passat sota la denominació de Centre d’Educació Especial de Reus, l’escola Font del Lleó va estrenar nom específic a principis de curs. El centre treballa amb metodologies i aspectes curriculars que afavoreixen el desenvolupament integral de cada infant segons les seves necessitats i possibilitats. L’espai disposa de biblioteca i compta també amb sala de psicomotricitat, aula multisensorial, infermeria i menjador. La previsió és que les obres que han de servir per dotar d’una nova unitat el centre estiguin en disposició d’arrencar un cop arribat el final de curs i, en el marge dels tres mesos de descans fins la tornada a les aules, hagin quedat completament enllestides.

tracking