Diari Més

Barraques Reus comença a escalfar motors amb les primeres confirmacions

Aquest 2017 hi haurà tres nits amb concerts -una de les quals amb el concurs Reussona-, i una amb la Festa de les Barraques

Barraques farà una reconversió per superar la seva crisi econòmica

Barraques farà una reconversió per superar la seva crisi econòmicaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després dels dubtes que han anat sorgint els últims mesos sobre la pròxima edició de Barraques Reus, i el model que se seguiria si l'esdeveniment musical continuava, l'organització confirma que se celebraran i ja ha donat a conèixer les primeres confirmacions musicals. Un dels grups que de moment actuaran a l'esdeveniment musical del Parc de la Festa, que enceta l'estiu a la capital del Baix Camp, serà Auxili, grup valencià de reggae. A continuació es pot escoltar 'L'Ona', una de les cançons dels disc 'Instants Cremant':

També pujarà a l'escenari Atupa, un altre grup valencià que mesclaelrap amb eldubstep, eldrum and bass, elfunk i l'ska, entre d'altres. 'Res està escrit' és una mostra del què és capaç de fer la banda:

Els riudomencs Segonamà, que segueixen en auge presentant el seu primer disc d'estudi, Endinsa't, són uns dels altres confirmats. Els joves han estat nominats als premis Enderrock en tres categories: millor cançó pop-rock i millor videoclip per 'Desplega la Vela', i millor artista revelació del 2016.

Els joves John Cor, que emprenen la seva carrera com a músics amb versions rockeres. A continuació es pot escoltar 'Apuesta sin Estribo', el primer single de l'àlbum 'Doble' del grup:

Finalment, el reusenc Ariel Santamaria, que torna a l'escenari de Barraques que tantes vegades l'ha vist actuar. El vídeo següent és una de les actuacions de Santamaria al Parc de la Festa:

Aquest 2017, Barraques Reus donarà el tret de sortida el dimecres 21 de juny, amb la Festa de les Barraques. L'endemà, el dia 22, tindrà lloc el concurs musical Reussona, el concurs de música jove de Reus que arriba a la seva dinovena edició. Els concerts, aquest 2017, es concentraran entre el dia 23 i el 25, a més del Reussona del 22. D'aquesta manera, dijous 23 de juny actuaran els John Cor,Ariel Santamaria i Atupa, a l'espera d'una última confirmació. La nit del 24 de juny el recinte romandrà tancat. Finalment, el dissabte 25 actuarà Auxili, i per ara encara falten per conèixer tres actuacions més d'aquesta última nit de Barraques 2017.

tracking