Diari Més

Comerç

El concessionari Hyundai Augusta Car confirma que s'instal·larà al Pallol

La marca coreana ocuparà un local amb més de 500 m2 d’exposició a partir del 30 de maig

El local que havia ocupat Miró acollirà properament un concessionari al Pallol.

Un concessionari obrirà al Pallol en el local que havia ocupat MiróOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El concessionari Hyundai Augusta Car, l’oficial de la marca coreana al Camp de Tarragona, ha confirmat que obrirà al Pallol, tal i com ja va avançar Diari Més. El centre comercial reusenc i el concessionari han signat un acord de col·laboració que permet que Hyundai Augusta Car s’instal·li en un local de la planta baixa de més de 500 metres quadrats a partir del 30 de maig.

Les noves instal·lacions d’Augusta Car al centre comercial reusenc comptaran amb un departament comercial dedicat exclusivament a l’atenció als clients i a la venda de vehicles. «Per la seva important tradició comercial i el seu caràcter, Reus i en concret el centre comercial El Pallol, són el marc ideal per llançar aquest nou format d’exposició i venda –afirma el responsable de Hyundai-Augusta Car Reus, Marc Utches-. Per tant, l’esforç d’apropar els cotxes Hyundai al centre de la ciutat i al ciutadà, és una aposta ben tangible d’Augusta Car».

Aquestes instal·lacions se sumaran a les actuals de concessió, servei tècnic i taller oficial que la marca té a l’Autovia Reus-Tarragona, les quals segueixen obertes i s’ampliaran amb una oferta de Vehicle d’Ocasió i Km.0.

tracking