Diari Més

Policial

Quatre detinguts, un d'ells menor, per vendre droga al centre de Reus

L'operació policial ha estat conjunta entre els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana

L'incendi ha tingut lloc a la botiga Telecor, al carrer Galanes.

Petit incendi en una botiga de telèfons mòbils al carrer GalanesOlivia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una operació policial conjunta entre els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana a Reus per un delicte contra la salut pública ha acabat amb quatre persones detingudes aquest divendres. Segons informa Mossos d'Esquadra, es tracta d'un menor, un noi de 19 anys, una dona nascuda el 1971, i un home del 1968. Les quatre persones han estat arrestades per vendre, presumptament, droga en dos domicilis cèntrics de la ciutat.

Les unitats d’investigació dels cossos de la policia catalana i reusenca han realitzat un dispositiu d’entrada i perquisició en un domicili del carrer de les Galanes, 16, amb el qual s’ha culminat una investigació que Mossos i Guàrdia Urbana portaven realitzant en les darreres setmanes. L’operació s’ha iniciat al carrer del Canonge Bové, on els agents han detingut la dona, de 45 anys. Els dos joves se’ls ha detingut posteriorment al carrer de Llovera. Els joves eren qui, presumptament, distribuïen la droga als compradors a la via pública. Finalment, agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra han entrat al pis del carrer de les Galanes, on s’ha detingut l’home de 49 anys, marit de la dona detinguda i oncle d’un dels joves.

En l’escorcoll al pis s’ha trobat material per a la distribució de la droga: una balança, bossetes de plàstic, 77,5 grams de marihuana, entre altres elements, i 600 euros en efectiu.

Aquesta és la segona operació policial contra el tràfic i la venda de drogues a Reus en 48 hores. Aquest dijous, quatre persones més resultaven detingudes en un dispositiu conjunt de la Guàrdia Urbana i la Guàrdia Civil al barri Gaudí de la capital del Baix Camp. Es van realitzarquatre entrades i registres a tres domicilis del barri reusenc i a una finca agrícola del mateix terme municipal. En total es van intervenir 266 plantes de marihuana, 85 grams de marihuana, 20 grams de haixix, 10 grams de cocaïna en dosis i 800 euros en metàl·lic. Els quatre detinguts –una dona de 34 anys i tres homes de 37, 20 i 18 anys- eren persones de nacionalitat espanyola i veïns de Reus del mateix nucli familiar.

tracking