Diari Més

Societat

El I Trail Running, novetat de la XXI Caminada Reus-Prades-Reus

L’esdeveniment se celebrarà el proper 4 de juny

imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Caminada Reus-Prades-Reus.

El I Trail Running, novetat de la XXI Caminada Reus-Prades-ReusDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Caminada Reus Prades-Reus, organitzada per l’Associació Excursionista Catalunya de Reus amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, arriba enguany a la seva 21 edició amb una novetat: el I Trail Running, que permetrà als participants fer el recorregut corrents. La marxa, que se celebrarà el 4 de juny, té un recorregut de 54,800 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 2.950 metres. La sortida es farà des de les piscines municipals a les 7h i comptarà amb la presència del regidor d’Esports, Jordi Cervera, qui tallarà la cinta de sortida.

La participació, que els darrers anys ha arribat a quasi 1.000 persones, està limitada a un mínim de 15 anys d’edat i no té màxim. Més d’un 85% dels participants que surten de Reus arriben a completar la prova, els que abandonen ho acostumen a fer a Prades.

El recorregut està senyalitzat amb cintes grogues de la federació. A més, els participants rebran un mapa detallat amb la descripció de l’itinerari, on s’identificaran tots els punts de pas, i punts d’avituallament, així com un telèfon de contacte en cas d’emergència.

Els participants en el trail rebran premis als primers arribats, en funció de la categoria. S’entregaran els premis a les 15h, a l’arribada. Els participants en la caminada entraran en un sorteig de productes dels patrocinadors. Com els anys anteriors, a l’arribada hi haurà un servei, a càrrec del col·legi de Fisioterapeutes de Tarragona que oferirà massatges a tothom que ho demani.

Les inscripcions, amb un preu que oscil·la entre 12 euros (socis de l’entitat federats) fins a un màxim de 30 euros (no socis no federats) ja estan obertes via web a www.aecreus.cat, tot i que també es pot fer presencialment a les oficines de l’Associació qualsevol dia laborable de 19:00 a 21:00h i també a la botiga Decathlon-Reus dins del seu horari comercial.

L’organització compta amb la col·laboració desinteressada de mes de 200 socis de totes les seccions de l’entitat; nombrosos patrocinadors que la fan econòmicament sostenible; l’Ajuntament de Reus, que cedeix de les instal·lacions de les piscines municipals, punt de sortida i d’arribada; i tots els Ajuntaments que es troben en el recorregut: l’Aleixar, Vilaplana i la Febró, i Prades.

tracking