Diari Més

Municipal

Tanquen el bar Xup i multen el responsable amb 105.000 euros per incomplir la normativa

El local permetia el consum de tabac i drogues a l’interior, incomplia els horaris i molestava els veïns amb el soroll

Els dos nous vehicles policials de la Guàrdia Urbana de Reus.

La Guàrdia Urbana de Reus compta amb dos nous cotxes patrullaAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Reus va precintar i clausurar, el passat divendres 19 de maig, el bar musical Xup, situat als baixos número 3 del carrer dels Jardins amb entrada pel passeig Mata. El tancament del local s’ha produït pels continus incompliments normatius per part dels propietaris, treballadors i clients del local, que havien generat queixes veïnals i diversos requeriments i actuacions policials. El responsable del local també haurà de pagar una multa de 105.000 euros.

El local permetia el consum de tabac i drogues al seu interior, incomplia els horaris de forma sistemàtica i causava molèsties de soroll als veïns. Per altra banda tenia les instal·lacions, principalment els lavabos, en condicions d’insalubritat, i es va negar a l’activitat inspectora dels agents.

El responsable d’aquest bar musical ha ignorat els diferents requeriments fets des del Departament d’Activitats per les deficiències que presentava l’establiment i per les infraccions detectades en aquesta activitat, motiu pel qual haurà de pagar una multa de 105.000 euros.

tracking