Diari Més

Un concessionari obrirà al Pallol en el local que havia ocupat Miró

Tot apunta a què la firma Hyundai Augusta Car podria signar en breu el contracte per instal·lar-se en aquest emplaçament

El local que havia ocupat Miró acollirà properament un concessionari al Pallol.

Un concessionari obrirà al Pallol en el local que havia ocupat MiróOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Passeig Comercial El Pallol disposarà d’un nou inquil·lí. Segons ha pogut saber el Diari Més, un concessionari de vehicles s’instal·larà pròximament al local de la planta baixa d’aquest centre recreatiu i d’oci, i ho farà en el local que ocupava la cadena d’electrodomèstics Miró. Hores d’ara, tot apunta a què la firma que ocuparia aquesta espai seria Hyundai Augusta Car, en el que seria una ferma aposta de la marca per acostar-se al centre de la ciutat. Aquesta firma actualment té un concessionari

D’aquesta manera, en breu podria quedar resolta una de les incògnites que hi havia en els darrers mesos sobre quina mena de negoci s’establiria en la planta baixa. El futur concessionari, doncs, s’ubicarà en aquest local que té 560 metres quadrats.

Cal recordar que la cadena d’electrodomèstics va tancar les seves portes a l’agost de 2016, i des de llavors, diverses firmes havien mostrat el seu interès per poder ocupar aquest emplaçament que connecta amb el centre de la ciutat. Una de les opcions que es contemplava en relació a aquest local era el de la francesa Decathlon, que encara no ha donat el «sí» definitiu i caldria veure, en cas que acabés decantant-se per aquest espai, quina superfície ocuparia en alguns dels altres locals disponibles a la planta baixa, i si això implicaria el tancament de l’establiment del polígon La Roureda.

El Passeig Comercial es troba en un moment expansiu, amb l’obertura de nous establiments que s’han materialitzat en els darrers mesos, com és el cas de la botiga del CF Reus, la CF Reus Store, que iniciava la seva activitat el passat mes d’octubre. Per la seva banda, tal i com va avançar recentment aquest diari, existeixen converses avançades perquè un supermercat reemplaci el lloc que en el seu dia va deixar buit un altre establiment d’aquestes característiques, Supercor.

Cal ressaltar les converses que existents també amb altres firmes. Una d’ellles és amb la tèxtil holandesa Zeeman, que va manifestar el seu interès per aterrrar al Baix Camp amb tres establiments alhora. De moment se n’ha concretat ja l’obertura d’un fa poques setmanes al camí de Riudoms. Un establiment definit com a low cost que es va implantar fa fa un any i mig a Catalunya amb establiments a la província de Barcelona i de Girona, segons recordaven des del grup. L’arribada d’aquest nou concessionari seria un dels motius que podrien fer decantar la balança perquè l’establiment tèxtil obri un segon establiment a Reus.

tracking