Diari Més

Societat

Repsol aporta 65.000 euros per donar suport a la Festa Major de Reus i la capitalitat de la cultura catalana

L'Ajuntament de Reus i Repsol han signat la renovació del conveni de col·laboració per les festes de la ciutat

Imatge de l'acte de la signatura del conveni de col·laboració de Repsol amb l'Ajuntament de Reus per donar suport a les festes de la ciutat i a la capitalitat cultural de Reus.

Repsol aporta 65.000 euros per donar suport a la Festa Major de Reus i la capitalitat de la cultura catalanaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Repsol ha renovat, aquest dimarts al matí, el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Reus per les festes de la ciutat, i especialment per la Festa Major de Sant Pere 2017. A més l’acord s’ha ampliat enguany amb motiu de la capitalitat cultural de Reus. La signatura del conveni, que s’ha fet al Teatre Bartrina, l’han formalitzat el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer. En l’acte de signatura hi ha participat la Colla Gegantera de Reus, que hi ha acostat els gegants de la ciutat.

El nou conveni preveu que la companyia Repsol aporti 65.000 euros per donar suport a les programacions municipals d’espectacles i activitats organitzades des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i especialment, als actes de la Festa Major de Sant Pere 2017. La quantitat aportada ha fet que l’empresa sigui considerada com un dels Mecenes de la Capital de la Cultura Catalana.

Durant la presentació del conveni, l’alcalde, Carles Pellicer, ha agraït el suport de Repsol amb la cultura de la ciutat de Reus i ha recordat que el fort arrelament i la gran projecció de la festa de Sant Pere, declarada per la Generalitat com a Festa Patrimonial d’Interès Nacional. Per la seva part, el responsable de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, ha explicat que «aquesta col·laboració entronca amb les actuacions de Repsol en l’àmbit de la cultura tradicional i popular, que és una de les grans línies de patrocini del Complex Industrial».

tracking