Diari Més

Turisme

Reus estrena un paquet turístic dedicat al vermut

La nova ruta és un projecte que ha estat finançat amb l’aportació de la taxa turística i inclou vuit activitats

Algunes de les activitats de la ruta inclouen visites teatralitzades i tastos als cellers.

Reus estrena un paquet turístic dedicat al vermutAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Agència Reus Promoció ha presentat aquest dilluns la «Ruta del Vermut de Reus», un paquet de nous productes turístics al voltant del vermut, un element genuí de la ciutat i amb una important capacitat d'atracció de visitants.

Per a la creació d'aquesta nova proposta turística s'ha comptat amb la col·laboració de l'empresaTourislab, i amb la participació dels agents privats de la ciutat vinculats al vermut: els productors de les marques del «Vermut de Reus» (Cori, Iris, Miró, Rofes,Yzaguirre) els establiments vinculats a aquest producte(CalMassó, Museu del Vermut i Vermuts Rofes, les empreses turístiques de la ciutat que realitzen visites guiades al voltant del «Vermut de Reus» (Còdol Educació i Ans Educació) i les entitats que hi col·laboren (Reusenques de Lletres).

La ruta inclou vuit activitats noves per descobrir l'essència del vermut de Reus, que inclouen el tast comentat a diferents cellers productors, visites guiades als establiments estretament vinculats al món del vermut, i rutes dinamitzades, i en algun cas, teatralitzades, per descobrir la història i l'essència del vermut de Reus.

El projecte ha estat finançat amb l'aportació de la taxa turística, la recaptació de l'impost sobre estades en establiments turístics de Reus.

Per a la difusió de la «Ruta del vermut de Reus» s'ha editat un fulletó específic on es presenta tota aquesta nova oferta d'activitats, a la que se sumen les visites al patrimoni modernista que organitza l'Agència Reus Promoció. En aquest material de difusió també s'hi han inclòs els esdeveniments en què el vermut de Reus és protagonista, com lavermutadapopular, la firaexpovermut, la Reus viu el Vi i la programació de vermuts musicals a CalMassó.

Imatge dels participants en el projecte de la Ruta del Vermut de Reus.

Reus estrena un paquet turístic dedicat al vermutAjuntament de Reus

tracking