Diari Més

Automoció

Un total de 250 vehicles d'ocasió, gerència i quilòmetre 0 s'exposaran a l'Autoprimavera

La fira obrirà portes aquest dijous 12 de maig

Imatge de la presentació de la

Un total de 250 vehicles d'ocasió, gerència i quilòmetre 0 s'exposaran a l'AutoprimaveraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira de Vehicles d'Ocasió, Autoprimavera, obrirà portes aquest dijous 12 de maig a les 19.30h a firaReus. La fira, que ocuparà 6.500 m2, comptarà amb 13 expositors i un total de 250 vehicles d’ocasió, quilòmetre 0 i gerència. S’hi podran veure cotxes de tots els preus i característiques. Hi haurà cotxes de segona mà a partir dels 6.000 euros, i també cotxes de gerència amb moltes prestacions i pocs quilòmetres, que són d'una gamma de preus més elevada. Dissabte i diumenge, l'horari de la fira serà d'11 del matí a 8 de la tarda.

L'organització creu que enguany serà un bon any per aquesta fira ja que, segons dades de la Federació d'Associacions de Concessionaris d'Automoció (FACONAUTO), les transferències de vehicles de segona mà, gerència o quilòmetre 0 van augmentar en un 30,7% a tot l'Estat en el primer trimestre de l'any. A Catalunya aquesta mitjana se situa una mica per sobre d'aquesta mitjana, amb un augment del 31,2%.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha explicat que «les matriculacions de vehicles nous a través de canals com el renting fan que cada vegada hi hagi més vehicles seminous de fins a tres anys que estan en bon estat i poden resultar atractius pels potencials compradors». A més, la desaparició del Pla Pive ha provocat que torni a haver-hi interès per models seminous que per preu i prestacions poden competir amb el vehicle nou.

tracking