Diari Més

Successos

Un conductor begut bolca el seu vehicle a Reus

L’home, de 45 anys, gairebé quadruplicava la taxa d’alcoholèmia permesa

El vehicle, un quadricicle, va bolcar sense que es produïssin ferits.

Accident sense ferits per un conductor begut a ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va instruir, la nit d’ahir dimarts, diligències judicials contra un conductor begut implicat en un accident sense ferits. L’home, de 45 anys, va donar un resultat positiu penal de 0,97 mg/l d’alcohol en aire expirat a la prova d’alcoholèmia, cosa que suposa gairebé quadruplicar la taxa permesa.

El conductor es va accidentar amb el seu quadricicle a l’alçada del número 19 de la carretera de l’Institut Pere Mata, on va patir una sortida de via de la qual va sortir il·lès. El vehicle, que no estava assegurat, va quedar bolcat i sostingut per la branca d’un arbre. La grua municipal ha procedit a la seva retirada aquest matí.

És un delicte contra la seguretat viària conduir sota l'efecte de l'alcohol quan se superi els 0,60 mil·ligrams per litre d'aire expirat, 0,40 en cas d’accident. Pot comportar penes de presó d’entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d’entre un i quatre anys. Els conductors no poden circular amb una taxa d'alcohol superior a 0,25 mil·ligrams per litre d'aire expirat. Superar aquest índex fins al 0,60 és constitutiu d’una falta administrativa.

tracking