Diari Més

Mobilitat

Aena confirma un enllaç amb «vols puntuals» entre Reus i Varsòvia a l'estiu

El gestor aeroportuari afegeix aquesta connexió a la que s’operarà amb la ciutat de Katowice a partir del 6 de juny i amb previsió de 6.400 places

Una imatge d'arxiu de l'interior de la terminal de l'Aeroport.

Aena confirma un enllaç amb «vols puntuals» entre Reus i Varsòvia a l'estiuOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A més de l’enllaç de vols xàrter amb Katowice, que ja es va anunciar en el conjunt de l’operativa per aquest estiu a l’Aeroport de Reus, la capital del Baix Camp estrenarà en les properes setmanes connexió amb una altra ciutat de Polònia, Varsòvia. Fonts d’Aena confirmen «vols puntuals» cap al país d’Europa de l’est que estaran operats igualment per Rainbow però que no tenen, encara, data d’inici. De fet, Varsòvia ja s’havia sospesat com una de les destinacions de l’aeròdrom reusenc per aquesta temporada turística en un inici. Però, la companyia va retirar a finals de març l’slot que havia demanat, i el va mantenir únicament per a Katowice. Des d’Aena apunten ara que avions volaran entre Reus i Varsòvia a l’estiu, a l’espera de poder fer públics més detalls sobre els plans del touroperador Rainbow.

En el cas de Katowice, el touroperador ha posat a la venda, mitjançant el seu web i canals de venda, un total de 6.426 places i operarà un vol cada dimarts, entre el 6 de juny i el 26 de setembre. Serà amb un avió Boeing 737-800 de la companyia Enter Air, amb capacitat de 189 places. El vols tindran arribada les tres menys deu de la tarda a l’aeroport de Reus i sortida cap a Katowice a les quatre.

També en paquets de vacances

Rainbow també comercialitza la connexió amb Katowice vinculada a paquets tancats de vacances que contemplen estades d’entre 8 i 15 dies a hotels localitzats principalment a Cambrils, Salou, amb l’Aeroport de Reus com a punt d’arribada i tornada alternatiu a Barcelona. En els mateixos paquets s’inclouen visites a Barcelona o al Delta de l’Ebre, excursions al Parc Natural del Garraf, l’accés a PortAventura o al Karting Salou i també recorreguts per la Torre Vella de Salou, la Torre de l’Ermita de Cambrils o rutes en 4x4. La Costa Daurada es presenta com un indret «amagat entre muntanyes i vinyes, el patrimoni romà de Tarragona i la Barcelona modernista a través del prisma de Gaudí». Els preus d’aquests paquets oscil·laven, al canvi i al moment de posar-se a la venda, entre els 600 euros i el doble, depenent dels dies i de l’allotjament.

L’altra gran novetat de l’Aeroport de Reus aquest estiu passa per Rússia. L’equipament de la capital del Baix Camp mantindrà l’operativa de xàrters de Royal Flight amb l’aeroport de Sheremetyevo, la qual es va estrenar en la temporada turística del passat 2016. A més d’aquesta companyia, però, altres dos –Pobeda Airlines i I-Fly– han obtingut aquest març la llicència que el Ministeri de Transports de Rússia exigeix ordinàriament a totes les aerolínies per operar vols de passatgers o mercaderies entre el país exsoviètic i qualsevol altre punt del globus, en aquest cas Reus. Pobeda Arilines, de fet, ja ha començat a comercialitzar els bitllets.

L’Aeroport de Reus va donar el tret de sortida, el passat 26 de març, a la temporada turística amb fins a 1.078.282 seients programats, un 30,2% que al mateix període de l’any passat, i l’objectiu d’arribar al 31 de desembre havent superat el milió de passatgers, una xifra que no s’ha assolit des del 2011.

tracking