Diari Més

Prop de 200 candidats es presenten a la selecció per a l'Esclat al Tecnoparc

Aquesta primera fase, orientada a les seccions de producte fresc, es tancarà ara i s’obriran places de reposador, caixer i logística

Les obres avancen a bon ritme al carrer Argentina.

Prop de 200 candidats es presenten a la selecció per a l'Esclat al TecnoparcOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció de personal per cobrir els llocs de feina que generarà l’obertura de l’hipermercat Esclat al Tecnoparc ja ha començat. Prop de 200 persones es van inscriure, en aquesta fase encara inicial, com a candidats per a ocupar les primeres places que s’oferten, relacionades amb les seccions de producte fresc com ara peixateria, xarcuteria o fruiteria. Entre elles, gairebé 40 van passar el sedàs de Mas Carandell i també l’avaluació psicotècnica que realitza Bon Preu, i han accedit a la fase d’entrevistes, desenvolupada en dos dies i que finalitzava la setmana passada. En total, entre els que s’han obert i els llocs que encara ho han de fer, la previsió és que l’entrada en funcionament de l’Esclat ocupi uns 60 treballadors.

A la primera fase de selecció que ara es completa la succeiran tres més, que encara no tenen data. Les següents serviran per escollir personal de reposició, caixers i la plantilla de logística. Els empleats de l’àmbit del producte fresc, amb tot, començaran a desenvolupar la seva tasca de forma pràcticament immediata. Ho faran a altres hipermercats de la cadena localitzats a la zona. Bon Preu ho preveu així per garantir la formació dels treballadors abans que la superfície de Reus no comenci a rebre clientela. Per accedir a les ofertes, cal estar inscrit tant a la borsa de Mas Carandell com al web de Bon Preu, en una doble revisió de currículum que afina al màxim en la tria del candidat correcte.

El regidor d’Ocupació, Daniel Rubio, detalla en aquest sentit que des de la firma de superfícies comercials «estan contents perquè s’han trobat amb aspirants molt vàlids i han donat, sense cap complicació, amb els perfils que volien». Rubio destaca la importància d’aquesta entesa amb Bon Preu, la qual «permetrà ocupar, al moment que l’Esclat obri entre 60 i 70 persones que no tenien feina o que canviaran a una de millor» i subratlla que «des de la regidoria, treballem a diari per aconseguir projectes similars, que aportin un valor a la ciutat». La mateixa via que s’ha seguit amb Bon Preu «es troba oberta de cara a altres empreses que ofereixin ocupació», concreta Rubio.

Perfil de farmacèutic

Amb tot, la que ara està en marxa és la segona fase de selecció –en són cinc en total–, orientada a un lloc específic: el de farmacèutic. L’Esclat manté oberta la recepció de currículums i els espera per a aquest àmbit que ha resultat el que menys candidats ha rebut, en tractar-se d’una oferta molt específica i qualificada. En principi, i atenent sempre als criteris que es plantegen a la crida de feina, els titulats en farmacèutica si poden presentar per concórrer al procés. Els treballadors de reposició, caixers i logístics s’incorporaran al seu departament més endavant, amb l’obertura de l’Esclat. Al Tecnoparc, les feines avancen a bon ritme i ahir va començar-se a insinuar l’estructura de l’hipermercat, ubicat al carrer Argentina. La intenció és que l’establiment quedi inaugurant l’últim trimestre d’aquest 2017.

tracking