Diari Més

La proposta japonesa del Sora s'emporta el premi Damm de la Ganxetpintxo

Els premis populars han estat pels establiments Tapes i Tapes, Vermut Rofes i l'Estel

Fotografia de família del lliurament dels premis aquest dimecres.

La proposta japonesa del Sora s'emporta el premi Damm de la GanxetpintxoCambra de Comerç de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El restaurant Sora Sushi & Cocktail Lounge s'ha endut el premi Damm de la ruta Ganxetpintxo 2017 de primavera de Reus. Així ho ha anunciat la Cambra de Comerç de Reus, que aquest dimecres ha lliurat tots els premis als establiments guanyadors de cada categoria. La proposta del Sora, amb el nom 'La muralla del Pallol', presentava un futomakijaponès amb tempura de verdures, tàrtar de salmó i xarop de vermut de Reus.

Per altra banda, els premis Populars han estat pels següents establiments: Tapes i tapes, pel 'Tàrtar de mar del Galió'; Vermut Rofes, per 'Pop patxero'; i l'Estel, per 'Timbal de Tonyina de la Creu Vermella'. Els premis Professionals han anat a parar a la DO Vinoteca i Cuina, per la 'Clotxeta dels japonesos'; al Bakauma, per 'L’arabaki de l’Hospital'; i al Random, per 'Temptació de sake del canyís'.

Per la seva banda, el premi Ganxet Llengua, impulsat pelCentre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura i atorgat per votació popular, ha escollit el Restaurant 158. Finalment, el premi #PintxoDigital ha estat pel Restaurant Mediterrani.

tracking