Diari Més

Successos

Detenen un home per tràfic de drogues a la zona blava de la Riera Miró

La Guàrdia Urbana va acudir al lloc alertada de la presència d’un dels coneguts com a ‘gorrillas’

Al moment de ser detingut l'home duia un gos, que portava el morrió, i que ha estat lligat a una de les senyals del pàrquing durant la intervenció.

Detenen un home per tràfic de drogues a la zona blava de la Riera MiróOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 47 anys ha estat detingut per la Guàrdia Urbana aquest dimarts a la zona blava de la Riera Miró, a Reus, acusat d’un delicte contra la salut pública. La policia local ha acudit al lloc, cap a les onze del matí, en resposta a l’avís d’un conductor que alertava de la presència d’un dels coneguts com a gorrillas, que demanen diners a canvi d’indicar les places d’estacionament lliures. Un cop allà, però, els agents han detectat que un altre individu, de 47 anys, manegava dues paperines del que posteriorment s'ha identificat com a cocaïna, tal com concreten fonts municipals. Al moment de practicar-se-li la detenció, ja se n’havia desfet d’una d’elles.

El gos que duia, a L’Última Llar

Damunt d’un tram dels murs que envolten l’aparcament, a la vista dels vianants, la Guàrdia Urbana comprovava la droga. Al moment de ser detingut, amb tot, l’home duia també un gos, que portava el morrió i que ha estat lligat a una de les senyals del pàrquing durant la intervenció. Els serveis de L’Última Llar s'han ocupat de recollir-lo al mateix punt i se n’han fet càrrec. La Guàrdia Urbana ha obert diligències judicials contra el detingut per un delicte de tràfic de drogues. En la intervenció va participar una única patrulla de la policia local.

La Guàrdia Urbana durant la intervenció al pàrquing.

Detenen un home per tràfic de drogues a la zona blava de la Riera MiróOlívia Molet

tracking