Diari Més

Municipal

Obre la primera Botiga Amiga a Reus

L'establiment està situat al número 22 de l'Avinguda Prat de la Riba

Tarragona recull més de 115.000 quilos de roba pel projecte Roba Amiga

Tarragona recull més de 115.000 quilos de roba pel projecte Roba AmigaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus comptarà a partir d’ara amb una Botiga Amiga, la primera que obre a la ciutat i la segona a tot el Camp de Tarragona. Els ingressos obtinguts en aquesta botiga, situada al número 22 de l’Avinguda Prat de la Riba, es destinaran a programes de formació i inserció laboral per a persones en risc d’exclusió social. La inauguració de l’establiment tindrà lloc el proper dimecres 26 d’abril a les 18h.

Botiga Amiga és una xarxa d’establiments comercials que afavoreix la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social, al mateix temps que treballa per la reutilització i reciclatge de roba. A més d’aquestes botigues solidàries, la Fundació compta amb una xarxa de serveis (escola – restaurant, menjador social, bugaderia industrial, aparcaments de bicicletes....) que durant el 2016 va permetre donar feina a 292 persones en situació de vulnerabilitat.

La venda al detall de roba sabates i complements també destaca com una eina mediambiental per allargar la vida a peces de roba que estan en perfecte estat per a utilitzar-les, a més d’oferir un contracte estable a les persones amb més dificultats per accedir a una oportunitat laboral.

tracking