Diari Més

Joan Carrillo completa en deu dies una volta per Espanya en bici

El reusenc ha recorregut més de 3.000 km sol, sense descans i fent vivac

L'esportista va lliurar la mona a la seva fillola al país vasc.

Joan Carrillo completa en deu dies una volta per Espanya en biciCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El reusenc Joan Carillo va afegir-ne ahir una més al seu compte particular de fites en completar, en deu dies i 20 hores, una volta per Espanya en bici on ha recorregut més de 3.000 quilòmetres. L’arribada a Reus tenia lloc, de fet, després de realitzar de cop el tram entre Hondarribia i la capital del Baix Camp. I és que l’esportista va fer quadrar el trajecte, durant el qual ha pedalejat més de 300 quilòmetres cada dia, per donar la mona a la seva fillola, que l’esperava ben puntual al país vasc. L’aturada va motivar que la darrera etapa es precipités per acabar superant amb èxit aquest repte, el qual, a més, Carrillo ha estat capaç de culminar tot sol i sense suport de cap equip, pernoctant en vivac i sense cap descans des que deixés la seva ciutat natal enrere.

Els amics més propers van encarregar-se d’oferir una primera benvinguda ahir al ciclista. L’acte oficial, però, tindrà lloc avui i és obert a tothom qui hi vulgui assistir per conèixer de més a prop el projecte de Joan Carrillo.

La benvinguda, a Casa Rull

Fins aquí, la volta per Espanya va fer aturada a València, Múrcia, Almeria, Granada, Sevilla, Badajoz, Salamanca, Lleó, Vitòria, Hondarribia, Pamplona, Osca i Lleida, la darrera ciutat abans de trepitjar de nou territori reusenc. Tot i que realment exhaust per l’esforç invertit en aconseguir la fita que s’havia marcat i que celebrarà avui, a partir de les set de la tarda, en un acte que està previst a Casa Rull.

tracking