Diari Més

Municipal

La campanya 'A Reus, per Sant Jordi, cap nen sense llibre' torna del 18 al 23 d'abril

L'objectiu de la campanya és cobrir les necessitats educatives dels infants amb menys recursos

Imatge del cartell de la campnya «A Reus, per Sant Jordi, cap nen sense llibre».

La campanya «A Reus, per Sant Jordi, cap nen sense llibre» torna del 18 al 23 d'abrilAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya solidària A Reus, per Sant Jordi, cap nen sense llibretorna, per segon any consecutiu, a partir del dimarts 18 d’abril i fins el diumenge 23 d’abril.

Durant aquesta setmana, per cada compra realitzada a través dels datàfons de CaixaBank a les botigues de les associacions de comerciants el Tomb de Reus i la Unió de Botiguers de Reus, l’Obra Social “la Caixa” donarà un euro destinat a la compra de llibres escolars. Amb aquesta campanya, que l’any passat va recaptar 3.000 euros, es vol cobrir les necessitats educatives dels infants amb menys recursos.

Aquesta campanya, que considera l’educació una eina fonamental per garantir la igualtat d’oportunitats dels infants, té el suport de les regidories de Projecció de Ciutat, Ensenyament i Benestar Social de l’Ajuntament de Reus.

Projecte de reutilització de llibres als centres educatius

El Projecte de reutilització de llibres als centres educatius, liderat per la Regidoria de Benestar Social, rebrà els diners que s’aconsegueixin a través d’aquesta campanya. L’objectiu d’aquest projecte és promoure la col·laboració entre les entitats públiques i privades en la reutilització de llibres.

Aquest projecte complementa les ajudes individuals i familiars de l’Ajuntament de Reus a l’escolarització dels alumnes, fomentant l’estalvi econòmic, així com actituds i valors com la conservació responsable dels llibres, la cooperació, la solidaritat i la capacitat de saber compartir els recursos disponibles.

Aquesta iniciativa se suma a altres programes de reutilització de llibres que funcionen en diversos centres educatius de la ciutat, que també compten amb el suport de l’Ajuntament de Reus.

tracking