Diari Més

Seguretat

Interior atorga un reconeixement a Joan Bonillo, sotsinspector de la Guàrdia Urbana de Reus

Bonillo rebrà la Medalla de bronze al mèrit policial amb distintiu blau

Juan Bonillo en l'acte de presentació d'una anterior edició de la cursa de Sant Silvestre.

Interior atorga un reconeixement a Joan Bonillo, sotsinspector de la Guàrdia Urbana de ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya ha atorgat la Medalla de bronze al mèrit policial amb distintiu blau al sotsinspector de la Guàrdia Urbana de Reus, Joan Bonillo. El distintiu reconeix les aportacions professionals del sotsinspectorm que han suposat un augment de l’eficàcia i del prestigi del cos de seguretat municipal. El lliurament de la medalla tindrà lloc a Barcelona el 21 d’abril en el marc de l’acte central del Dia de les Esquadres.

El reconeixement a Bonillo se suma a les condecoracions amb les medalles de bronze amb distintiu blau amb què el cos dels Mossos d’Esquadra ja va distingir l’any 2013 el cap de la Guàrdia Urbana de Reus, Ricard Pagès, i l’any passat al sotsinspector Pedro Muñoz.

La condecoració al mèrit policial reconeix el compliment de les obligacions professionals o realitzar estudis professionals o científics de caràcter policial que comportin prestigi per al cos dels Mossos d’Esquadra.

La distinció als comandaments de la Guàrdia Urbana de Reus s’emmarca en la política de col·laboració entre cossos de seguretat, que des de la policia local s’impulsa com a mesura d’eficiència i millora del servei.

tracking