Diari Més

Successos

Detenen un pare per pegar el seu fill amb un cinturó a Reus

L'agressió va ser detectada per un professor del nen, de 7 anys, que està inscrit a l'Escola Misericòrdia

La detenció es va produir el passat 8 de setembre.

Detinguda per falses amenaces de bomba contra l'hotel on treballavaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el passat dimecres a la porta de l'Escola Misericòrdia de Reus, un home de 37 anys i nacionalitat rumana que presumptament va agredir el seu fill de 7 anys amb un cinturó, segons explica Diari de Tarragona.

Els agents van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte de maltractament infantil després de rebre un avís de l'Hospital Sant Joan de Reus, ja que els metges del centre van visitar al petit i van detectar un cas de maltractament.

Els signes d'agressió del petit de 7 anys van ser detectats per un professor de l'Escola Misericòrdia, on l'infant està inscrit. El docent es va adonar que el nen, en tornar a l'escola a la tarda després de dinar a casa, no es trobava bé i presentava signes de dolor. Llavors es va dadonar que tenía marques d'una possible sivella d'un cinturó a les natges. El professor va traslladar la informació a la direcció del centre, que va decidir portar al nen a l'Hospital Sant Joan de Reus.

Els metges del centre sanitari van veure que es podria tractar d'un cas de maltractament infantil, per la qual cosa van alertar als Mossos d'Esquadra. El presumpte autor de l'agressió, que no té antecedents, va ser detingut la mateixa tarda i va declararahir dijous al Jutjat d'Instrucció número 4 de Reus. El magistrat va acordar la llibertat provisionar amb càrrecs. La Direcció General d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència seguirà el cas a petició de la Fiscalia.

tracking