Diari Més

Professionals del Sant Joan col·laboren al Festival Europeu de Curtmetratges

Han organitzat un fòrum de debat sobre les drogues amb estudiants d'entre els 14 i 18 anys

Al Festival Europeu de Curtmetratges d'aquest any.

Professionals del Servei d'Addiccions i Salut Mental de l'Hospital van col·laborar al FECAjuntament de Reus.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Professionals del Pla d’Accions sobre Drogues i el Servei d’Addiccions i Salut Mental de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus han col·laborat, un any més, al Festival Europeu de Curtmetratges (FEC), que ha tingut lloc a Reus. Concretament, des del 2006 organitzen l’espai 'Drugmetratges' on a partir de la projecció de curts presentats al festival s’obre un fòrum de debat amb la participació d’estudiants d’entre els 14 i els 18 anys de diferents centres educatius de la ciutat. L’objectiu és que els joves prenguin consciència crítica dels riscos que pot tenir el consum de substàncies psicoactives i adquireixin recursos que els permetin afrontar amb menys risc les situacions en les que es poden trobar.

Aquest any la proposta guanyadora ha estat 'Efectes' de Judith Martos i Ainhoa Calbet, un minicurt que presenta amb humor una temàtica d’actualitat, la normalització del consum del cànnabis.

El FEC és un festival de cine dedicat a curtmetratges de ficció europeus, únic d’aquestes característiques a tot Catalunya i amb seu a Reus.

tracking