Diari Més

Municipal

La flota de vehicles elèctrics de Reus s'amplia amb dues furgonetes

Els nous vehicles s’han destinat a dues empreses municipals: Reus Mobilitat i Serveis i REDESSA

Imatge de les noves furgonetes de la flota de vehicles elèctrics de Reus.

La flota de vehicles elèctrics de Reus s'amplia amb dues furgonetesAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La flota de vehicles elèctrics de Reus ha incorporat dues noves furgonetes per a les empreses municipals Reus Mobilitat i Serveis i REDESSA. Els vehicles s'han retolat amb la mateixa imatge dels vehicles que ja circulen des de 2014, amb el logotip de vehicles elèctrics de Reus i l'eslògan «Jo sóc elèctric». Reus disposa d'una xarxa municipal per al cotxe elèctric amb 19 estacions de recàrrega que permeten connectar de manera simultània fins a 26 vehicles. L'ampliació de la flota s'acompanya de noves mesures en el marc del desplegament del vehicle elèctric a la ciutat.

Reus Mobilitat i Serveis treballa des de fa temps en la implantació d'un sistema energètic sostenible i eficient. L’any 2014 es va desplegar la xarxa municipal de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i es va renovar part de la flota de vehicles de l'equip de manteniment amb una petita furgoneta i dues motos elèctriques. Ara l’empresa municipal ha adquirit una furgoneta Nissan e-NV200, un vehicle industrial amb una autonomia de 160 km. L'objectiu de Reus Mobilitat i Serveis és ampliar el parc de vehicles elèctrics a mesura que s'hagi de renovar la flota.

Per altra banda, REDESSA ha adquirit una furgoneta elèctrica del mateix model i característiques. Aquesta serà utilitzada pel personal de manteniment de les divisions de l’empresa: firaReus; habitatge, per al manteniment de les promocions de pisos que gestiona (La Patacada, Granja Massó i Mas Bertran I i II); i els centres d'empresa que formen part de REDESSA. Cal dir que l’Edifici Tecnoparc, on hi ha Tecnoredessa i firaReus, compta amb una estació de recàrrega amb dos punts per a vehicles elèctrics des de principis d’any. Cada vehicle ha tingut un cost de 21.600 euros amb IVA inclòs.

tracking