Diari Més

Successos

Dos conductors beguts xoquen contra una façana i mobiliari urbà de Reus

Els causants dels accidents van donar 0,47 i 0,95 mg/l d’alcohol en aire espirat a la prova d’alcoholèmia

Imatge d'arxiu d'un control policial d'alcoholèmia rutinari.

Una empresa de Cambrils et porta a tu i al teu cotxe a casa quan no pots conduirEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Reus ha instruït, aquest cap de setmana, diligències penals contra tres conductors per donar positius en controls d’alcoholèmia, dos dels quals es van veure implicats en accidents. Un dels conductors va xocar contra la façana d’un comerç, mentre l’altre va estampar el seu cotxe contra mobiliari urbà.

El primer episodi es va produir el divendres 31 de març a l’avinguda dels Jocs OIímpics, on un turisme Seat Ibiza va xocar contra la façana d’un comerç. La Guàrdia Urbana va instruir diligències judicials contra el conductor, de 21 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques al haver donat un resultat positiu de 0.47 mg/l. d'alcohol en aire espirat a la prova d'alcoholèmia.

El mateix divendres, a les 05:20h al raval de Jesús, una patrulla de la Guàrdia Urbana aturar un vehicle Audi A3. Els agents van instruir diligències judicials contra el conductor, de 24 anys, en donar un resultat positiu de 0.66 mg/l. d'alcohol en aire espirat a la prova d'alcoholèmia.

Finalment, el diumenge 2 d’abril, a les 06:34h, a l'avinguda La Salle, un d’un turisme Volkswagen Polo va xocar contra el mobiliari urbà. El conductor, de 25 anys, va donar un resultat positiu de 0,95mg./l. d'alcohol en aire espirat a la prova d’alcoholèmia. Per aquest motiu la Guàrdia Urbana va instruir diligències judicials contra el jove per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir begut.

tracking