Diari Més

Ensenyament

Pares i fills comparteixen els últims metres d'Olimpíada Escolar

Un cros familiar ha tancat la 35a edició de la cita, amb uns 3.000 nens

Una matinal esportiva al parc del Roquís ha clos l'Olimpíada.

Pares i fills comparteixen els últims metres d'Olimpíada EscolarOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Ha sigut una Olimpíada on ha gaudit molt la família, els nens s’han iniciat en l’esport i han viscut quinze dies de moltes sensacions». És el balanç que fa el regidor d’Esports, Jordi Cervera, de la 35a Olimpíada Escolar de Reus, que enguany estrenava com «un èxit» el tennis i les bitlles catalanes i que aquest diumenge ha posat el punt final amb un cros «espectacular en participació i valors», que també era novetat i que ha permès la participació conjunta de pares i fills en els darrers metres.

Prop de 3.000 participants, procedents de 43 centres educatius –36 del Baix Camp–, han participat en aquesta edició de l’Olimpíada, que del 3 al 26 de març ha omplert d’activitats les diferents seus. Un any més, la competició estava reservada per a les categories aleví i benjamí. Cervera ha destacat, aquest diumenge, també la implicació i la bona entesa entre tots els actors que han fet possible la segona edició de la cita i ha posat també l’accent en «el joc net» dels més petits, que han potenciat valors com «la solidaritat i l’esperit de l’esport».

Tres setmanes d’esport

Aquesta edició, de manera consensuada amb un ampli sector de la comunitat educativa, ha mogut les dates per tal de celebrar la competició abans de les vacances de Setmana Santa. L’Olimpíada, que es consolida en el format de 3 setmanes, ha viscut el seu desenllaç en una matinal festiva i lúdica al parc del Roquís, un emplaçament que també s’estrenava i que ha servit per «acabar de gaudir del que ens dóna l’Olimpíada».

tracking