Diari Més

Laboral

Mas Carandell comença la recerca de personal per a l'Esclat del Tecnoparc

Aquest dijous s'ha iniciat l'oferta de llocs de feina i els primers perfils que es busquen són per a farmàcia i productes frescos

Imatge virtual de l'aspecte que tindrà el nou hipermercat.

Inici imminent de les obres de l'hipermercat Esclat de BellisensGrup Bon Preu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Daniel Rubio, regidor de Medi Ambient i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, i Robert Torres, representant legal i Cap del departament de persones de Bon Preu SAU, han signat aquest dijous, 23 de març l’acord de col·laboració públic-privat que permetrà que Mas Carandell doni suport al procés de selecció de personal que ha engegat Bon Preu. L’objectiu és cobrir els llocs de treball del nou hipermetcat Esclat, que obrirà portes a la ciutat el proper mes de setembre, a la zona del Tecnoparc.

Mas Carandell utilitzarà la seva borsa de treball (www.borsa.mascarandell.cat) per difondre les ofertes de feina de la nova superfície comercial Esclat. Com a novetat, realitzarà una preselecció per cobrir aproximadament prop de 60 llocs de treball de nova creació.

Els llocs de feina previstos que s’oferiran són: farmacèutic, personal de peixateria, carnisseria, fleca, parafarmàcia, recepció de mercaderies, personal de xarcuteria, fruiteria i basar, personal de caixa i de reposició nocturna. De manera extraordinària, en les ofertes que es publicaran a borsa de Mas Carandell s’identificarà clarament que l’oferta correspon a Bon Preu.

La selecció està planificada en 5 etapes. Això representa que no es difondran totes les ofertes al mateix temps per Internet, sinó en diferents moments.

Les ofertes de la primera tanda es poden consultar a partir d’avui a les pàgines web de cada entitat. Corresponen a la selecció de personal de productes frescos i de farmàcia.

tracking