Diari Més

Educació

Les escoles bressol municipals amplien les places del projecte Tastet d'Escola

Les inscripcions es van obrir el 13 de març amb una oferta de 22 places i, davant l’alta demanda, s’han ampliat a 35

Imatge de l'escola bressol municipal La Ginesta.

Les escoles bressol municipals obren les inscripcions pel projecte Tastet d'EscolaAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les escoles bressol municipals han ampliat les places del projecte Tastet d’Escola. El projecte, iniciativa de la regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística, té l’objectiu de preparar a l’infant i a la seva família pel pas al segon cicle d’educació infantil a través d’una aproximació al que és una escola.

El termini d’inscripcions es va obrir el passat dilluns 13 de març amb una oferta de 22 places. Davant l’alta demanda s’ha decidit ampliar el número de places a 35. Les inscripcions es poden formalitzar a l'Oficina Municipal d’Escolarització entre les 9 i les 14h i les places es cobriran per ordre d'inscripció.

Tastet d’Escola va dirigit a les famílies amb nens i nenes que comencin el segon cicle d’educació infantil al setembre d’aquest 2017. D’aquesta manera s’hi poden inscriure els infants nascuts el 2014 i que comencin l’escolarització a P3 el curs 2017-2018.

El projecte s’ofereix cinc tardes lectives a la setmana i es desenvoluparà

entre el 3 d'abril al 22 de juny. El preu de la inscripció és de 57,60 euros mensuals.

Un centenar de famílies usuàries de les escoles bressol, al Bartrina

Prop de 360 persones, d’un centenar de famílies usuàries de les escoles bressol municipals, van assistir el passat dissabte 18 de març al Teatre Bartrina a l’espectacle Mans, programat per la regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística específicament per a les famílies que tenen infants escolaritzats a les escoles bressol municipals. L’espectacle, de la companyia Fes-t'ho com vulguis, és un muntatge teatral que estimula els sentits i la imaginació, pensat específicament per als nens i nenes.

tracking