Diari Més

FiraReus celebra els seus 75 anys

L'expectacle INviento, del Mag Nebur, va amenitzar la vetllada

Un moment de l'acte d'ahir.

FiraReus celebra els seus 75 anysAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FiraReus va celebrar aquest divendres a la tarda els seus 75 anys d'història en un acte que va aplegar a antics expositors, clients, proveïdors i representants d'entitats i institucions de la ciutat.

L'acte institucional va comptar amb una primera part durant la qual els assistents van poder gaudir de l'estrena de l'espectacle INviento del Mag Nebur.

Un cop finalitzada aquesta primera part, es va donar pas a l'acte institucional, que va comptar amb la presència del Conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

El president del Comitè Executiu de firaReus i de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, va destacar que «la història d'èxit de firaReus no hauria estat possible sense les persones i en especial els expositors que han fet confiança en la fira». Per la seva banda, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va recordar les seves visites d'infància a la fira i va posar en relleu que «des de firaReus s'ha fet possible un procés d'innovació que ha permès que els temps avancin».

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, va «donar les gràcies a totes les persones que han fet possible que la ciutat, a més de ser capital de la cultura, també sigui capital de les fires de Catalunya». Per acabar el conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, va destacar que «aquesta celebració és el resultat de 75 anys de feina i de treball de promoció de la ciutat».

tracking