Diari Més

Una pastisseria de Reus immortalitza el 6-1 de Sergi Roberto en xocolata

El Forn Huguet elabora i ven la figura del futbolista del Barça, creada amb un motlle de Manel Llauradó i que té diferents versions d’entre 40 i 60 euros

La figura de xocolata de Sergi Roberto.

Una pastisseria de Reus immortalitza el 6-1 de Sergi Roberto en xocolataOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per fer encara més dolç el gol del 6-1 de Sergi Roberto davant el PSG, el Forn Huguet de Reus ha elaborat una figura del futbolista reusenc del Barça en xocolata. La peça, que recull el guant que el Món de Reus i Josep Baiges llançaven poques hores després de la històrica remuntada, surt del motlle sobre una escultura feta per Manel Llauradó i tindrà dues versions: una del lateral en ple Camp Nou i amb el marcador de fons, al preu de 60 euros, i una de més senzilla, únicament amb la figura de la perla del Santes Creus i l’escut del FC Barcelona, que en costarà 40. Totes es fan per encàrrec i es poden demanar en xocolata blanca, negra i amb llet, pintades a mà amb els colors característics i amb el dorsal 20 a l’esquena.

El jugador visitarà l'obrador

Pilar Huguet i Ramon de la Fuente posaven ahir la maquinària en marxa per començar a produir les delícies, ja amb una vintena de comandes en llista abans i tot de difondre la comercialització de les figures. La primera d'elles anirà a parar a Mallorca. I és que el Sergi Roberto de xocolata compta fins i tot amb el vistiplau del seu pare, Josep Maria Roberto, que ja ha vist la creació i està il·lusionat amb que la repercussió del gol hagi arribat al taller del Forn Huguet, tal com explica De la Fuente. De fet, hi ha previst que el futbolista visiti l'establiment del carrer Alcalde Joan Bertran «per agafar una figura que vol regalar al seu fillol», tot i que «no ens han volgut dir quin dia. Serà una sorpresa fins i tot per a nosaltres!».

tracking