Diari Més

Cultura

El guitarrista Anders Clemens donarà el tret de sortida al cicle musical Vermusic

El cicle està format per vuit concerts que tindran lloc en espais d'interès patrimonial de Reus

Anders Clemens, en una de les seves actuacions.

El guitarrista Anders Clemens donarà el tret de sortida al cicle musical VermusicYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Casa Navàs acollirà, el proper divendres 17 de març a les 20h, el concert inaugural del cicle musical Vermusic, que anirà a càrrec del guitarris Anders Clemens. El cicle, que s’inclou en la programació de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017, està format per un total de vuit concerts que tindran lloc en espais d’interès patrimonial de Reus. Aquesta inciativa està promoguda i patrocinada per Vermuts Miró en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus.

La resta de la programació inclou el Trio Montsant de música de tango al Palau Bofarull a l’abril; el concert de piano jazz d’Òscar Fernández-Pacheco al Círcol al maig; el concert de Xavier Pié & MACC al pati de l’Institut Salvador Vilaseca al juny; l’actuació del Quintet Agartha de flamenc mediterrani a l’Institut Pere Mata al juliol; el concert del quartet de guitarres 22 String Quartet a l’Institut Pere Mata al setembre; el Duo Becerra de guitarres a l’Institut Pere Mata a l’octubre i el concert de cloenda de la pianista María Parra al Círcol el 17 de novembre. La direcció artística d'aquest cicle va a càrrec de Maria Parra.

Els interessats en assistir a les sessions de Vermusic podran reservar l’entrada gratuïta a través del telèfon 977 010 200 o el correu electrònic capitalcultura2017@reus.cat.

tracking