Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Reus obre un parc d'esbarjo per a gossos al Barri Juroca

El nou espai, situat al carrer del President Tarradellas, és el 7è de la ciutat

Imatge del nou espai d'esbarjo per a gossos del Barri Juroca.

L'Ajuntament de Reus obre un parc d'esbarjo per a gossos al Barri JurocaAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus compta amb un nou parc d’esbarjo per a gossos, el 7è de la ciutat. Aquest espai recent estrenat està situat al carrer del President Terradellas, al barri Juroca. El parc, pensat perquè els gossos puguin córrer deslligats, esta degudament tancat i senyalitzat i disposa de serveis adaptats pels animals, a més de papereres especials per dipositar els excrements dels animals, aigua i bancs. Properament també s’hi plantaran arbres.

El regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, afirma que l’obertura d’aquest nou espai «respon a la campanya del Govern de Reus de reclamar responsabilitat als propietaris d’aquests animals; amb noves infraestructures, informació i campanyes de sensibilització, però també amb contundència, fermesa i, si cal sancions».

El parc d’esbarjo per a gossos del Barri Juroca se suma als altres sis amb què compta a la ciutat. Els espais ja existents estan situats als carrers de Maria Aurèlia Capmany, del Doctor Claudi Tricaz Arnillas, de Vilafranca del Penedès i a les places de Joaquim Sorolla i Lluís Buñuel i al Parc de Sant Jordi.

Per altra banda hi ha sis espais d’higiene o pipicans repartits per la ciutat, els quals permeten que els gossos puguin fer les seves necessitats sense pertorbar la convivència amb la resta d’usuaris de la via pública. Estan situats a l’avinguda del Doctor Vilaseca, a les places del Baluard i Morlius, i als carrers de Sant Benet, Sant Lluís i del Vapor Vell.

tracking