Diari Més

Successos

Ferit de gravetat i amb la cama 'catastròfica' en un accident laboral a Reus

L’home, de 55 anys i empleat d'un concessionari de camions, ha quedat atrapat per una màquina

Aquest és el segon accident que té lloc al concessionari en dues setmanes.

Ferit de gravetat i amb la cama 'catastròfica' en un accident laboral a ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un empleat d’un concessionari de camions ubicat al carrer Nicaragua, al polígon Tecnoparc de Reus, es troba en estat greu i amb una «cama catastròfica» després d’haver patit un accident mentre duia a terme tasques pròpies del seu lloc de feina, tal com confirmen fonts del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha desplaçat una ambulància fins al lloc dels fets per atendre la víctima. L’home, de 55 anys, ha quedat atrapat per les dues extremitats inferiors en una màquina de mesurar frens –un frenòmetre– i ha requerit la intervenció d’una dotació de Bombers de la Generalitat per ser alliberat. L’avís s'ha rebut quan faltaven deu minuts per les onze del matí, des de la mateixa empresa. Finalitzada la intervenció del cos de seguretat, el treballador, ja fora de la màquina, ha estat traslladat pel SEM fins a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, on facultatius confirmen diverses fractures a les cames i han proporcionat a l’home l’atenció necessària per les seves lesions.

Es dóna la circumstància que el mateix concessionari, de la firma Volvo, ja va registrar dimarts de la setmana passada un altre accident laboral. En aquell cas, un empleat de 56 anys, mecànic, va haver de ser ingressat a l’Hospital Sant Joan de Reus en haver rebut l’impacte a l’esquena d’un vehicle que en aquell moment manipulava a la zona de taller, també en tasques que serien pròpies del seu càrrec. Fonts del centre sanitari reusenc comunicaven llavors el pronòstic reservat de la víctima, que havia arribat a l’Hospital amb politraumatismes a les cames –probablement la tíbia i el peroné trencats, entre altres– però que al moment de ser atès es trobava conscient i estava orientat i també hemodinàmicament estable. El criteri de l’ambulància del SEM determinava aquest dimarts que el treballador atrapat pel frenòmetre fos atès a Tarragona i no a Reus, tot i que l’empresa on treballa i on ha patit l’accident es troba a escassos metres de l’Hospital Sant Joan.

Dos accidents en una setmana

El concessionari de camions del carrer Nicaragua és una empresa familiar que compta amb més de 40 anys d’experiència en el seu sector. Els dos treballadors que han resultat ferits de consideració –un d’ells greu i el primer, menys greu– també serien professionals del seu àmbit amb una trajectòria dilatada. Amb tot, aquest és el segon accident laboral que les instal·lacions del Tecnoparc de Reus han registrat en els darrers set dies.

tracking