Diari Més

Promoció

La família Zapp i el Campeador acomiaden el 17è Epocauto

Prop de 500 vehicles passen pel saló a FiraReus

La família Zapp.

La família Zapp i el Campeador acomiaden el 17è EpocautoOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns 500 vehicles clàssics, entre els d’exposició i els que estacionaven a la zona exterior del recinte com a mitjà de transport d’alguns dels visitants, van aplegar-se al llarg del cap de setmana a FiraReus tot coincidint amb la dissetena edició d’Epocauto, la fira anual per a motos i cotxes clàssics a la capital del Baix Camp. Enguany, la cita retia homenatge a la marca Wolksvagen amb motiu del vuitantè aniversari de la seva creació i al Seat 600, que en feia 60.

La joia de la fira, amb tot, l’Artés Campeador, un superesportiu de 50 anys i peça única després de l’incendi dels Tallers Zipo, on l’empresari català que el va projectar començava a donar forma a les seves primeres rèpliques. Sota l’organització conjunta de FiraReus i Eventos del Motor, Epocauto «ha deixat entre els expositors sensacions positives en base al volum de vendes, fet pel qual el balanç comercial es pot considerar satisfactori», apuntava ahir el director del certamen, José Enrique Elvira, que afegia que «el programa era molt interessant i la resposta del públic ha estat més o menys tal com l’esperàvem» i superior a edicions anteriors.

Hi havia també la família Zapp, que hi exposava el seu Graham-Paige fabricat a Detroit al 1928, vehicle amb el qual tots els seus membres estan fent la volta al món des de fa 16 anys. Una altra família de Salou els ha facilitat aquests dies un segon vehicle perquè fessin vida mentre el seu era contemplat al dissetè Epocauto. Una norantena d’estands amb peces, recanvis, roba, miniatures i tot allò relacionat amb el món del vehicle clàssic van acabar de completar la cita a FiraReus, que tancava ahir al punt de les tres de la tarda amb èxit de visitants.

El 'superesportiu' Campeador.

La família Zapp i el Campeador acomiaden el 17è EpocautoOlívia Molet

tracking