Diari Més

Cultura

Més de 1.000 alumnes participen en la 36a Mostra de Teatre Reus-Baix Camp

L'esdeveniment tindrà lloc del 13 al 28 de març

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Mostra de Teatre Reus-Baix Camp

Més de 1.000 alumnes participen en la 36a Mostra de Teatre Reus-Baix CampDiputació de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 27 centres i aproximadament 1.000 alumnes participaran, des del proper dilluns dia 13 fins el 28 de març, a la 36a Mostra de Teatre Reus-Baix Camp. L’acte central d’inauguració de l’activitat tindrà lloc el proper dijous 16 de març a les 18h al Teatre Bartrina. La Mostra està organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp i l’entitat Mostra de Teatre Reus-Baix Camp amb el suport de l’Ajuntament de Reus, el Consell Comarcal del Baix Camp i diferents centres i entitats de la ciutat.

Els diferents muntatges es representaran en espais com el teatre del Col·legi La Salle, la Sala Santa Llúcia, el Col·legi Maria Rosa Molas o el Teatre Bartrina. Enguany per primera vegada la Mostra surt al carrer amb el projecte Petits Comediants. La iniciativa s’inclou a la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 i que es traduirà en una representació a la plaça d'Evarist Fàbregas (Pallol) l’1 d'abril a les 12h.

La presentació de la Mostra de Teatre ha tingut lloc aquest divendres i ha comptat amb la presència de la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística M. Dolors Sardà, la regidora de Cultura Montserrat Caelles, el president de la Mostra de Teatre Josep Cugat i la representant del Centre de Recursos Pedagògics Francesca Segarra.

tracking