Diari Més

El 8è Bestial assisteix al naixement d'una cabra que es dirà Fira

El saló de la mascota ha omplert de nou FiraReus durant el cap de setmana

La petita Fira, amb la seva mare, al recinte de Bestial.

El 8è Bestial assisteix al naixement d'una cabra que es dirà FiraCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els visitants que dissabte a la tarda van acostar-se al Bestial, el saló de la mascota que l'edifici de FiraReus ha acollit durant aquest cap de setmana, van poder veure el naixement d'un petit cabrit, la mare del qual es mostrava a l'espai de granja del recinte. La cria va venir al món, per a sorpresa de tots, en ple certamen a Reus i amb l'ajuda dels qui en aquell moment hi assistien i del personal de l'equipament. És per això que els seus propietaris han decidit posar-li el nom de Fira. La Fira ja ha ocupat aquest diumenge, junt amb la seva mare, el seu lloc dins els 5.300 metres quadrats d'activitat dedicada a l'àmbit dels animals de companyia en tots els seus vessants.

I és que, a més de gats i gossos, ponis han tornat a recórrer el recinte del Tecnoparc on s’ha pogut veure un espectacular conill de Flandes –anomenat conill gegant, per les seves dimensions superiors a les d'un conill de granja comú–, petits rosegadors, ocells i una exposició de rèptils. Pel que fa als felins, més de 170 arribats d'arreu del món –n'hi ha hagut de procedents de Sèrbia, França o Alemanya– s’han deixat gaudir a una mostra organitzada per a l'ocasió a través de l'ASFEC (Associació Felina de Catalunya). Entre ells, n'hi ha hagut també dels anomenats siberians, especialment indicats per a persones que pateixen algun tipus d'al·lèrgia que els impedeix estar en contacte amb el pèl de les mascotes i que poden trobar en aquesta raça una bona solució a la qüestió.

Conscienciar sobre l'adopció

A banda de la part lúdica, el 8è Bestial ha deixat espai per a entitats animalistes i refugis que han aprofitat per difondre els casos i conscienciar sobre l'adopció.

tracking