Diari Més

Polèmica

Una festa sexista només per a dones per celebrar la 'Nit' de la Dona a Reus

Alguns detractors asseguren que l'espectacle és penós i demanen igualtat

El cartell de la festa mostra tres nois molt fibrats amb el tors nu.

Una festa només per a dones i amb 'strippers' masculins per celebrar la 'Nit' de la Dona a ReusLa Fàbrica Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un espectacle amb 'strippers' masculins exclusiu per a dones. Aquest és l'esdeveniment que el local d'oci nocturn La Fàbrica de Reus organitza per 'commemorar' el Dia de la Dona Treballadora. 'L'Stripper Men Show' tindrà lloc dos dissabtes, concretament l'anterior i el següent al 8 de març, Dia de la Dona Treballadora. Amb el nom de la 'Nit de la Dona Treballadora', el local deixa clar que els homes no hi poden assistir. Alguns usuaris fins i tot ho pregunten a la pàgina de Facebook de la sala per assegurar-se'n, però el perfil de La Fàbrica Reus a la xarxa social reitera que només és per a públic femení.

Davant la situació, algunes persones critiquen l'esdeveniment: «Igualtat!? I el dia de l'home treballador? Hipocresia total», sentencia Jose Manuel Cerrato en un missatge a la fotografia que La Fàbrica ha penjat del cartell a la seva pàgina de Facebook.Altres persones, com Dani NorAlma, es pregunten si «fa falta anar a un esdeveniment a veure com homes o dones llueixen els seus torsos». Precisament, al cartell de la festa hi apareixen tres nois amb el tors nu i molt musculats. Paula De La Parte, per la seva banda, afirma: «Es penós, que hi posin dones també».

Davant d'aquests comentaris en contra de la festa, La Fàbrica afirma que «els nostres esdeveniments estan destinats a divertir el públic sense entrar en temes polítics ni en tendències que poden afectar de forma negativa o que estiguin en contra d'algú o d'algun col·lectiu». Tot i haver-hi detractors, també hi ha altres persones que els sembla agradar la idea, i realitzen comentaris amb els seus amics per assistir-hi.

tracking