Diari Més

Animals

Els animals tornen a ser els protagonistes en la 8a edició de Bestial

El Saló de la Mascota de firaReus se celebrarà el 4 i 5 de març

Imatge de l'acte de presentació de la 8a edició de Bestial, la

Els animals tornen a ser els protagonistes en la 8a edició de BestialfiraReus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bestial, el Saló de la Mascota de firaReus celebrarà la seva 8a edició el proper cap de setmana dels dies 4 i 5 de març amb una vintena d’expositors. Enguany es farà una exposició mundial felina, organitzada per l'ASFEC (Associació Felina de Catalunya) en la qual hi participaran 170 gats d'una setantena d'expositors. A més hi haurà exposició de rèptils i peixos i de rosegadors. Per als més petits, el refugi «Les set cabretes» oferirà una granja amb gallines, cabres, ovelles, ponis i rucs nans. Els infants també podran participar en un taller d'empolainar ponis i rucs i en un pintacares.

La fira comptarà amb tres espais: passarel·la, zona de xerrades i espai d'exhibicions, on es realitzaran més d'una vintena d'activitats. A la passarel·la s'hi podran veure espectacles de màgia, desfilades de gossos d'acollida i desfilada de collarets per a mascotes. A la zona de xerrades s'hi faran tallers de primers auxilis i de comunicació canina. L'espai d'exhibicions acollirà la presentació de productes d'ensinistrament per a gossos, a més d’una exhibició de la unitat canina de la Guàrdia Civil. «Bestial és l'únic saló especialitzat en aquest sector de tota la demarcació, consolidat després de 8 anys», ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza,

Bestial seguirà potenciant l’app, on s’oferiran 35 premis a les persones que participin en el Rasca Rasca. Els obsequis poden ser des de menjar d’animals fins a escapades de cap de setmana. També s’ha iniciat un concurs de mascotes a Facebook a través del qual s’escollirà la mascota que serà la imatge del cartell l’any vinent. De moment 41 persones ja han inscrit a les seves mascotes.

L'horari de Bestial és dissabte, 4 de març, d'11 a 21 h i diumenge, 5 de març, d'11 a 20 h. El preu de l'entrada és de 5 € (gratuïta pels menors de 7) i ja es pot comprar de forma anticipada a través de la web de firaReus.

tracking