Diari Més

Poliesportiu

La dansa omple el Pavelló Olímpic de Reus

Dissabte i diumenge es disputa el Trofeu Ciutat de Reus de ball esportiu

Al Trofeu Ciutat de Reus hi participen ballarins d'edats diverses.

La dansa omple el Pavelló Olímpic de ReusGerard Faiges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant aquest cap de setmana el Pavelló Olímpic acull el Trofeu Ciutat de Reus de ball esportiu, un acte organitzat pel club reusenc Wapacha conjuntament amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament i Reus Esport i Lleure.

L’organització preveu que fins a 500 participants prenguin part d’aquest Trofeu, que comptarà amb ballarins de diverses edats des dels 6 anys. A més, en el marc d’aquesta competició també es duran a terme diverses proves a nivell català i estatal de ball esportiu.

La jornada comença el dissabte a la tarda amb diverses proves de la Lliga Catalana. Així, Reus passarà a formar part d’una de les cinc cites que se celebren arreu del territori català durant la temporada. A més, també es disputarà el Trofeu Wapacha d’Open Down, una modalitat de ball que comptarà amb una quinzena de parelles del club reusenc.

Diumenge prendrà el protagonisme la competició a nivell espanyol, en la que els participants aniran acumulant punts computables en el ranking estatal. Aquests permeten accedir a categories superiors de balls i per formar part de l’equip que representarà Espanya als Campionats europeus i mundials de ball esportiu.

La coordinadora del trofeu i directora de l’escola Wapacha, Isabel Pérez, ha explicat que aquesta cita és una «posada en escena prèvia» als Campionats de Catalunya absoluts que està previst que aculli Reus durant el mes de maig.

tracking