Diari Més

Comerç

Les Botigues al Carrer de Reus seran al març i exportaran el seu model a Tarragona

Gairebé un centenar de comerços reusencs oferiran descomptes especials de l’1 al 4 del mes vinent

L'acció comercial va estrenar l'any passat nova imatge.

Les Botigues al Carrer de Reus seran al març i exportaran el seu model a TarragonaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les millors oportunitats de la temporada d’hivern es deixaran triar i remenar entre l’1 i el 4 de març en la setzena edició de les Botigues al Carrer, una acció comercial d’El Tomb de Reus, a què poden assistir també establiments adherits a la Unió de Botiguers mitjançant conveni, i que preveu aplegar fins a un centenar de comerços. «Descomptes més agressius més aviat del que és habitual» han propiciat les vendes en les darreres setmanes tot i que la campanya de rebaixes «no ha estat especialment bona», tal com explica la presidenta de l’entitat, Gemma Molné, que explica que, «tampoc la tardor i l’hivern 2016 ho han estat i tot ha seguit la mateixa tònica». Amb tot, a les Botigues al Carrer, «els descomptes sempre són interessants perquè ara, cap al març, qui més qui menys comença a tenir producte de temporada i el que convé és treure tot el que queda i començar de zero».

La cita mantindrà la identitat i el «canvi de look» que va estrenar-se l’any passat però presenta una novetat força rellevant, i és que «a Tarragona ho faran de la mateixa manera que ho venim fent durant 8-9 anys a Reus, que és traient les botigues al carrer, i serà en les mateixes dates. El Tomb i la Via T estem en contacte i aquest ha servit per veure que, tant per nombre d’establiments com per afluència».

Entre dimecres i dissabte

La cita abraçarà aquest 2017 des de meitat fins al cap de setmana, entre el dimecres i el dissabte, quatre dies íntegres que han de servir per a la rematada final de l’estoc hivernal quan els comerços comencen a rebre producte de primavera. I és que, apunta Molné, les Botigues al Carrer «no han deixat mai de créixer des de la seva creació o almenys des que jo recordo, i sempre s’han superat els participants de l’edició anterior». Aquest hivern en seran «entre 90 i 100», a l’espera d’acabar de tancar la xifra exacta perquè «encara n’hi ha que volen ser-hi però que no han omplert la butlleta de participació i que ho faran probablement a última hora».

Les dates han estat escollides per no coincidir amb el cap de setmana de Carnaval, i se celebraran així un cop hagi conclòs el gruix de la programació festiva. Molné hi espera «una bona afluència» ja que les botigues al Carrer «és una acció que està a aquestes alçades molt consolidada a Reus i que la gent espera. El client ja sap que hi haurà això i es reserva per anar a mirar a veure què hi trob».

tracking