Diari Més

Laboral

L'Esclat del Tecnoparc contractarà 60 empleats de Reus

L'hipermercat estarà construït l'últim trimestre del 2017

Una recreació de l'aspecte que tindrà el nou esclat, amb una superfície de 4.400 metres quadrats.

L'Esclat del Tecnoparc de Reus estarà construït l'últim trimestre del 2017Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’hipermercat Esclat projectat al número 2 del carrer Argentina, al Tecnoparc, començarà les obres «en breu» i quedarà enllestit durant el darrer trimestre d’aquest 2017. El Grup Bon Preu anunciava ahir que l’Ajuntament ha concedit a l’empresa la llicència d’obres necessària per aixecar l’establiment, que tindrà una superfície de 4.400 metres quadrats i crearà més de 60 llocs de feina.

Aquest serà el primer hipermercat del Grup Bon Preu que s’instal·la a Reus, on ja hi ha dos supermercats Bonpreu, una benzinera EsclatOil i el servei de compra on-line Iquodrive, també a l’espai del Tecnoparc. Amb l’objectiu de crear llocs de treball, i segons detalla el mateix Grup, «se signarà un acord amb l’Ajuntament que servirà per a la captació i el procés de selecció de personal, el qual serà, preferiblement, de la ciutat.

L’establiment estarà acompanyat de places d’aparcament, totes elles situades a la zona exterior, per facilitar l’accés dels compradors al recinte. Comptarà, tal com ha publicitat el propi Grup Bon Preu en els últims mesos, amb totes les seccions de producte fresc: peixateria, xarcuteria, carnisseria, fleca i fruiteria. A banda, també, d’un gran assortiment de productes secs amb més de 8.000 referències de les principals marques. Més enllà d’això, la superfície comercial incorporaria igualment un important assortiment de productes de proximitat.

El procés de recepció de candidatures està previst en dues fases. Una d’inicial, dirigida a personal que ja ha treballat en un àmbit vinculat al de l’Esclat i coneix el sector des d’alguna de les perspectives, i la segona, adreçada a «totes les persones interessades en les vacants de personal operatiu o bé sense experiència». Les ofertes de feina per al futur hipermercat poden trobar-se publicades a través del web del Grup Bon Preu (www.bonpreu.cat), que dóna la possibilitat d’inscriure-s’hi.

tracking