Diari Més

Una concentració donarà suport a l'activista denunciada per Última Llar

Tindrà lloc davant dels Jutjats de Reus dimecres 22 de febrer a les 10.30 hores

Una fotografia d'Anna Carbonell, que declararà com a acusada aquest dimecres 22 de febrer.

Una concentració donarà suport a l'activista denunciada per Última Llar durant la declaracióD'Arrel

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'activista animalista Anna Carbonell, denunciada per la gossera Última Llar per injúries i calúmnies, declararà al jutjat penal número 2 de Reus el proper dimecres, 22 de febrer. Per aquest motiu, l'organització ecologista revolucionària d'alliberament animal i de la terra D'Arrel, convoca una concentració a les 10:30 hores del matí davant dels jutjats per tal de donar suport a l'encausada. L'empresa acusa a Carbonellde mentir i malmetre la seva imatge pública i honorabilitat, i se li demanen 20.000 euros d’indemnització.

L'associació recrimina que les denúncies interposades per l'acusada en contra de la gossera han estat arxivades. Amb la concentració volen posar de manifest que denúncies similars a d'altres centres del Camp de Tarragona «que presumptament cometien els mateixos delictes, tals com 'Servei i Mascota Domingo', de Vilallonga del Camp, i 'Olescan', de Torredembarra», estan immersos en processos penals com a investigats per delictes contra la Llei de Protecció dels Animals de Catalunya, enlloc de presentar-se com a acusació, com és el cas de l'Última Llar.

Carbonell afirma que les seves declaracions i acusacions de maltractament, desatenció i sacrifici premeditats per part de l’empresa, «són certes». A més de la concentració del mateix dimecres, les reaccions d'activistes animalistes del Camp de Tarragona fa dies que s'estan fent públiques a través de les xarxes socials. D'aquesta manera, són moltes les mostres de suport a Anna Carbonell i a les altres voluntàries encausades per l'empresa.

tracking