Diari Més

TV3 emetrà el multipremiat curtmetratge reusenc Timecode

L'OCine de les Gavarres n'oferirà un passi especial dijous vinent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El curt Timecode, premiat amb una Palma d'Or a Canes, un Goya, un Gaudí, i nominat a un Oscar, serà emès en exclusiva per TV3 divendres vinent, 24 de febrer. L'emissió serà presentada per Àlex Gorina, i representarà l'inici del compte enrere de l'engrega dels Oscar, que tindrà lloc la nit de diumenge cap a dilluns.

La peça, dirigida per Juanjo Giménez, produïda per Daniel Villanueva, director de l'Escola de Cinema de Reus (ECIR), i realitzada per alumnes del centre, també es podrà veure al l'OCine de les Gavarres aquest dijous, en una sessió especial, de la qual només se n'oferirà un passi a les 20 hores.

La cinta aborda la història de dos guàrdies de seguretat d’un pàrquing, la Luna i el Diego, cadascun amb torns diferents. La parella és interpretada per Laly Aguadé i Nicolás Ricchini. Durant els quinze minuts que dura el film, s’explora què succeeix durant les nits llargues i avorrides de la seva feina.El director fa servir les múltiples càmeres d’aquest recinte per observar la situació des de diferents punts de vista. La cinta, que es va fer dins del curs de Creació i Direcció Cinematogràfica de l’Escola de Cinema de Reus, ve avalada pels seus més de 50 premis.

Fragment del curtmetratge reusenc Timecode.

El curtmetratge 'Timecode' de Reus es postula per fer-se amb el premi GoyaCedida

tracking